Er ganske ny her på bokelskere. Spørsmålet mitt er vel om det finnes en salgs side her og ... der man kan spørre etter bøker som man ønsker seg , men ikke får tak i lenger som serien ; Angelique. Noen forslag eller noen som ønsker å selge denne serien ??

Hilsen Marie

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg jobber i en bruktbokhandel og av og til dukker de opp, hadde de innb i sommer, tror en bekjent har dem, kan spørre senere idag. Ellers har de begynt med å bli gitt ut på nytt igjen, vi har/har hatt den første inne.

Hilde

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Cappelen Damm utga de første bøkene i Angelique ifjor - om de har gitt ut resten er jeg litt usikker på, men du finner dem der!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De er allerede tom, deverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjipt. Stikk innom seriebokgruppa på Nettby - der selger folk serier - kanskje noen har noe der? Eller prøv brukbarbok som selger bøker. Dessverre så har mine gått tapt i historien sus - leste dem på syttitallet og det er lenge, lenge siden ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana Wesserling