Da er jeg også ferdig med boka, og likte den godt. Som flere påpeker er det mest spesielle med boka de svært hyppige og mange hoppene mellom historier som ikke bare er ulike i tid og sted, men også type. Så lenge det fugerer så bra som her, er det jo bare et stort pluss at boka har en slik originalitet.

Som mann noenlunde javngammel med forfatter og hovedperson, og med far javgammel med Bo (og som også døde i 2002), var det mye gjenkjennelig her.

Dessuten var jeg også på Dylan-konsert i Drammenshallen.

Jeg er enig med mange av dere andre her om at slutten av boka var god, hvilket ikke er uvesentlig for helhetsbedømmelsen. Jeg ender høyt på terningen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det var en fin debut...likte denne godt da jeg leste den for to år siden. Omtalt i bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserHarald KAnne-Stine Ruud HusevågJane Foss HaugenKjell F TislevollKirsten LundMarteHilde VrangsagenEivind  VaksvikellinoronilleMona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Martine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.Synnøve H HoelTine SundalElisabeth SveeLinda NyrudKaren PatriciaKristinalpakkaRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenJakob Lund KlausenFredrikCecilie69