Veldig skuffende etter Beatles.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Beatles er jo en vanvittig morsom roman, men med mørke skygger lurende i bakgrunnen. En like morsom oppfølger ville etter min mening vært helt umulig etter det Beatles legger opp til. Bly er ei god bok om vennskap som tåler tidens tann, men en del av historien ble litt for forutsigbar for meg. Og Bisettelsen synes jeg var helt unødvendig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skal godt gjerast å skrive to romanar som Beatles. Derfor synest eg at Saabye Christensen kjem relativt godt frå forsøket på ein roman nr. 2 om våre venner på nye eventyr. Eg kjøpte Bisettelsen då den boka kom, men ettersom eg ikkej hadde lese Bly, måtte eg ta Bly nå. Og eg ser at forfattaren skriv langt betre i Beatles og Bly enn i Visning og i den siste romanen. Språket svingar det enno av;eg kjenner mange stader att tonen frå Beatles, sjølv om Bly< vart ein liten nedtur ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det lenge siden jeg leste både Beatles og Bly - men da jeg leste de (leste Bly først) husker jeg at jeg foretrakk Bly fremfor Beatles men at ingen av de scoret spesielt høyt hos meg..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke enig. leste Beatles i mars, og ble nettopp ferdig med Bly. Jeg Synes Bly har et bedre språk, og er litterært bedre enn forgjengeren. Nå skal jeg i gang med Bisettelsen som også har fått blandet kritikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva