Fantastisk, helt fantastisk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Mitt første møte med et orginalverk av Andre Bjerke. Har tidligere lest gjendiktninger av Shakespeare og Goethe og har blitt imponert av Bjerkes språklige mesterevne.

Hvilken fantastisk bok De Dødes tjern er...språklig mesterlig der Bjerke på sitt karakteristiske Riksmål bombarderer oss med språklig eleganse og tilstrekkelige litterære referanser til å skjønne at her er en belest mann. Historien fylte meg med UHYGGE...og det var vel meningen :-)

Terningkast SEKS

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, dette er en av mine absolutt favorittbøker! Skrivestilen er helt fantastisk. Udødelig klassiker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Brilliant. Skrivemåten er helt fantastisk, bruken av ironi, sarkasme og underdrivelse er utrolig gjennomført.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en av mine favoritter, jeg synes også den er fantastisk. Og den fordømte kråka gir meg frysninger hver eneste gang jeg leser! Huff... ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, den kråka er kjempe skummel! Elsker å lese denne før hytteturer, lol O.o

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig! Dette var den første boka jeg leste som "Påskekrim" på hytta. Var tenåring da, så det er en god del år siden. Men jeg har aldri glemt den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Les den igjen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste boken ute i sommersolen og likevel frøs jeg på ryggen. Jeg vaklet mellom lysten til å smelle igjen voken og flykte tilbake til den virkelige og spøkelsefrieverden, og trangen til å vite hvordan det ville gå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett