Det er 1 mai salg på (cdon)[ http://cdon.no/b%c3%b8ker/1.maisalg/]. No er det mulig å reservere bøker.Det var mange latterlige priser med tanke på at en del av bøkene er i hardback og utgitt i fjor. Jeg måtte ta hensyn til boka og reserverte bare Ceecee reddende engler og Orkideens hemmelighet.Men er sur for jeg har kjøpte Tirsdagsdamene for ca. 100 kr dyrere.

Enda en gang må jeg si at jeg ikke har fått penger eller noe annet for å reklamere.Jeg vil bare dele gode boktilbud til andre bokglade mennesker:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 12 svar.

[ Slettet av bruker ]

Tusen takk for tips :)

Da ble det Hypnotisøren og Paganinikontrakten av Lars Kepler på meg. Leste Ildvitnet i påsken, og likte den så godt at jeg bare måtte ha disse to også.

Og med sesong 7 av Greys Anatomy på dvd, skulle det være litt å kose seg med både på en solfylt ettermiddag på terassen og en regnfull vårkveld i sofaen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips :) Nå er 7 nye bøker på vei hjem til meg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fikk e-mail fra Cdon.no har har handlet noen bøker. Håper jeg ikke blir fristet på en stund nå hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har styra unna denne gang, men har faktisk lagt en til resevert og lagra en til som ikke var på salg..huff..ja de ligger i kassa. Og der kan de bli, eller ikke bli..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff ja, jeg forstår deg. Nå kommer jeg til sette hengelås på portemonén. Har vært fristet over evne!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe...:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hehe måtte kjøpe noen bøker til men fra en annen nettbutikk. For noen år siden kjøpte jeg Menneskemerket av Philip Roth. Det viste seg å være siste bind i en trilogi, ergo måtte jeg skynde meg nå å få kjøpt de to første bindene nå. Men så, så jeg at Du skal elske lyset av Margaret Skjelbred var sterkt nedsatt - dermed ble den innkjøpt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det ble noen på meg også nå, likevel... Fra Bokkilden som har stort salg, og Hypnotisøren og ei svensk bok fra CDON.COM. Fra Bokkilden kjøpte jeg Netter og dager i Paris med Ketil Bjørnstad og ei bok om sjamanisme og healing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høres interessant. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk ikke linken til skikkelig.Men gå inn på den jeg skrev i sist innlegg eller www.cdon.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Setter du klammetegnene omvendt så vil du få det til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB