Veldig, veldig spennede ungdomsroman som godt kan leses av voksne. Jeg må inrømme min svakhet for Maria Gripe, ingen skrev så gode ungdomsbøker som henne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Nydelig og spennende bok, men jeg synes den var usedvanlig dårlig oversatt? Uklare setninger ødela litt av opplevelsen for meg.. Klarer ikke å lese på svensk, men jeg har lest "Skygge serien" (som er oversatt av en annen person) mange, mange ganger og har aldri reagert på språket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Maria gripe er fantastisk, jeg er spes glad i skygge serien og agnes cecilia, de leser jeg gang på gang, og jeg blir aldri lei. Er av de bøkene jeg har lest flest ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den leste jeg i sjetteklasse som en del av pensum i norsk husker jeg. Men jeg husker ingenting fra handlingen. Merkelig nok. Men jeg husker jeg den gangen synes den var utrolig kjedlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så enig. dette var en av mine absolutte favoritter som barn/ungdom. Har også lest den som voksen, og den holdt absolutt fortsatt mål. det samme gjelder for andre bøker av maria gripe som eg gjerne skulle lest igjen no. tenker spesielt på serien som starta med Skyggen over steinbenken. Kjempespennande!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt Tøsdal