Mitt første møte med denne forfatter og boka "Mengele Zoo", meget engagerende stoff til ettertanke og gir meg lyst til å lese mer fra samme forfatter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg hadde også mitt første møte med Gert Nygårdshaug med "Mengele Zoo", og må bare si at jeg opplevde det samme som deg. Gert Nygårdshaug er for meg en spennende forfatter, som bruker mye fantasi, men kobler det sammen med historiske fakta, naturvern og (tildels skremmende) framtidsvisjoner.
- Så da vil jeg anbefale deg å gå løs på "Himmelblomsttreet" og "Afrodites basseng". Disse tre bøkene hører nemlig sammen og er en trilogi.
Lykke til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hyggeligt du har hat de samme opplevelser av å lese "Mengele Zoo", som meg. Det er en god stund siden nu, og har lest mye annet i mellomtiden, men vil komme tilbake til de to du anbefaler, og er en del av trilogien. Jeg er opptat av å lese Knausgård, nettopp ferdig med nr. 1. Meget sjeldent med så lang en roman skrevet så ditaljert om så snevert et emne, men likevel så utrolig engagerende og med en lettlest romanstil- veldig bra. Leser for tiden "Olava" av Anne-Lene Bleken, hennes debutroman og forfatteren er opprindelig fra Lillehammer. Det er en egentlig - umannebok - om mye følelser og relasjoner, men som bare blir bedre og bedre utover i boken.Mh.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett