Er nettopp inne på en kjempefin side hvor man kan finne tittellister over høvvis av forfattere, har nettopp printet ut en liste over Ruthe Rendells Wexford bøker.

http://www.fantasticfiction.co.uk/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Tuuuuuuuuuuuusen takk!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg samler på western serien Djevelens Ryttere, og det gjør også en av kundene i bruktbokhandelen min, han fortalte meg at det var flere bøker i senrien på eng og printet ut en liste til meg i fjor høst. Så nærmere på den i går mens jeg la ut bøkene på lista mi, og fant ut at jeg skulle sjekke ut siden den kom fra. Printet ut flere sider med interesante serier i går kveld. Fant også Margit Sandemo med de 6 første av Isfolket på eng.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Se der! Flott tips! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana Wesserling