Jeg har laget to lister om Knut Faldbakken. Kriminal og roman. Har ikke lest noe av ham så langt. Har registrert navnet hans mange ganger og tenkt at han bør jeg lese noe av.

Her på Bokelskere.no må der være flere som har han som favorittforfatter. Eller lest en god del av ham.

Hvilke bøker bør jeg lese? Her er listen over kriminalromaner. Her er listen over romaner

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Kan ihvertfall anbefale "Når jeg ser deg" og "Eksil". De bøkene henger sammen. Leste "Bryllupsreisen" for mange år siden, og har også lest andre av romanene hans - samt 2-3 krimbøker. Har alltid likt det jeg har lest av forfatteren. Har for øvrig vært sammen med han i et selskap, en hyggelig og sympatisk mann.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk! Det satte jeg pris på. Har nettopp vært innom biblioteket og lånt noen kriminalbøker av Faldbakken. Har notert meg romanene lagt dem i Mappami.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes krimbøkene til Faldbakken er jevnt over veldig bra, med "tyvene" som et høydepunkt, den er utrolig bra og spennende. Jeg ville imidlertid lest dem i kronologisk rekkefølge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var fint å få tilbakemelding fra dem som har lest bøkene. Har sett hans bøker både her og der. Fint å få tips om å lese dem i kronologisk rekkefølge også . Når jeg tar for meg en forfatter blir det som regel ganske grundig. Derfor vil jeg luke ut de bøkene som ikke er gode. Biblioteket er mitt neste stoppested.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Merethe SolstadBeathe SolbergReidun SvensliMarenVibekeHarald KFrode TangenVioleta JakobsenThomas KolåsætermarithcHeidi Nicoline ErtnæsGeir SundetMalinKaramasov11Torill RevheimLailaEllen E. MartolSolveigRandiStian AxdalDolly DuckTor Arne DahlsomniferumTrude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland Skjeggerud