Denne boka traff rett hjem hos meg. Mulig jeg er over gjennomsnittet interessert i menneskekroppen og hvor mye som kan påvirke den, men dette var både interessant og spennende. Gleder meg til fortsettelsen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne boka fikk jeg til jul av eldste datter, og den "satt" der den skulle, hos meg også. Gleder meg til de 2 andre som kommer. Jeg forsto at det skulle bli en triologi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, for en tittel. Og Kaaberbøl er heller ikke noe ukjent navn for meg fra før av. Denne blir jeg nok nødt til å resevere på biblioteket skjønner jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje Sivertsen