Typiske mannlige lettlest-kategorier, må være pocket-bøker innen krim/action/western. Knut Gribb er, ved siden av Morgan Kane som Jorunn nevner store navn innen dette segmentet.

For å definere lettlest-kategorien litt mer generelt, vil jeg si at det er to hovedkriterier: språk som glir lett, og få avstikkere fra hovedplottet. Og ikke for mange sider.

Morsom diskusjon. Bøker som er lettleste er ikke nødvendigvis det samme som "lettlest-bøker". Hvilket av begrepene er det du ønsker å diskutere videre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Vet ikke hvorfor jeg skrev "mannlige" interesser. Jeg mente vel bare noe annet enn de "feelgood" bøkerne som damene leser. Morgen Kane har jeg hørt om og er ikke noe for meg. Det jeg er ut etter er lettleste bøker som gir meg noe etter at jeg har lest de. Jeg har funnet ut etter hvert at de fleste bøkerne jeg har lest er lettleste på en måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidi