Jeg leser om igjen gamle bøker som jeg vet er rimelig bra, og som jeg ikke trenger filosofere eller spekulere over.... Min beste avkoling er å lese, og jeg kan egentlig godt tenke meg konkrete tips til hyggelige, lite krevende bøker. Men de bør helt ikke være fullstending tanketomme, a la "legeromaner".

Hva leser dere når hode trenger hvile?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 21 svar.

Jeg gjør mye det samme som deg, leser om igjen gamle kjenninger som ikke krever noe annet enn at jeg koser meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lese strikkeoppskrifter eller matoppskrifter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns også det er veldig beroligende å lese matoppskrifter. Å kose meg med en kokebok i senga høres jo sært ut, men det er så inspirerende og artig! Man finner masse fine oppskrifter man vil prøve ut....en eller annen gang! Hihi :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hehe utrolig hva man kan få med seg og lære ved bare å lese oppskriftene. Meget effektiv slankeoppskrift også, man blir ganske så mett på en slik reise.
Når det gjelder strikkeoppskrifter (design) så er det veldig mye å hente egentlig. Tenker da på teknikk, nye mønster, ny måte å sette sammen gamle mønstre. Har lært veldig mange måter å legge opp på og felle av til slutt.
Det varer ikke lenge slike avbrudd før jeg er på an igjen og leser som før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser Agatha Christie!Med sine "koselige" mordmysterier og med min uovertrufne krimhelt nr.1,Hercule Poirot,sentralt i handlingen,får jeg den beste hvile og rekreasjon som tenkes kan!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Papiraviser: Aftenposten fredag og lørdag, DN Lørdag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da leser jeg gamle favoritter:) Det blir gjerne Agatha Christie eller Dick Francis.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Reklame og vekeblad...! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg pleier å bruke ungdomsbøker som "hvilebøker". Det utgis veldig mye spennende for segmentet ungdom / unge voksne, med mye overlapp til øvrige sjangerpreferanser, så det fungerer godt for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis hodet trenger hvile styrer jeg unna all boklesing. Da er det bedre å gå inn på "Bokelskere.no" for å kikke på hva andre leser og kanskje plukke opp noen nye ideer!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ingenting :p, eller Harry Potter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når jeg må ha hvilebøker blir det gjerne krim. De krever ikke så mye av en.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Husmorsporno. Ikke de kjærlighets-klisseklasse-klisje-bøkene. Men de som er med urban fantasy og krim.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Meg og, jeg bruker Margit Sandemos føljetonger (gjort unna ved siden av brødskiva...) og Harlequin Historisk (dog ikke alle). Felles er at ramma har litt action og mens helten og heltinnen snubler rundt og må passe seg for farer, utvikler de et forhold som de først får tid til på siste side, eller noe i den dur...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sandemo er ypperlig lettlest underholdning som jeg ikke trenger å tenke for mye av. Herlig. Historisk har ikke jeg prøvd meg på, men Paranormal romance og Mira har jeg lest en del bøker fra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettleste bøker, f.eks serier jeg ikke trenger tenke så mye.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når hodet trenger hvile kan jeg åpne en hvilken som helst bok o g hodet vil få hvile!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For meg er det lite poeng å lese noe som helst om hjernen trenger hvile, da velger jeg heller å gjøre noe annet. Når tåka herjer som verste holder jeg meg til TV, så lar jeg heller bøkene ligge til jeg klarer å sette sammen setninger :-) Er det ikke fullt så ille så går det greit med bøker der jeg ikke behøver å holde tråden over lenger tid, enkle spenningsbøker eller krim er ofte lettest å dra fram da.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det varierer, men uansett styrer jeg da unna "sterke bøker" , f - eks beretninger om overgrep/mishandling. Synes billedbøker har god effekt. F -eks med tema natur. Bøker med fine naturskildringer /bilder er god avkobling. Likeså historiske romaner . Men det er viktig å presisere at passende musikk ofte er enda bedre avkobling enn bøker når hodet trenger hvile.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Oj, du minte meg nettopp på at det gjør jo jeg også, da tenker jeg på naturbøker eller andre temabøker hvor det er likegyldig hvor en åpner og leser. Bare det er interessant!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Serieromaner som Arvesynd og Morshjerte<3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee