Har ikke lest noen andre kriminalromaner av Anne Holt, men dette var lovende! Ufattelig spennende krim, på en ny måte. Jeg likte godt "viren" med at du følger en tidligere etterforsker som egentlig bare er på en tilfeldig togtur, som blir til to drap som følge av en ulykke. Da slipper du den klassiske etterforskningen som du har lest om så mange ganger før. Det var også en spennende vri at den tidligere politikvinnen sitetr i rullestol som følge av en av hennes tidligere saker! Fengslende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Uenig med deg i at dette var en "ufattelig spennende krim". Men derimot enig med deg i at denne vrien med en avdanket etterforsker, var fin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg. Dette er en kjempebra bok, den beste jeg har lest av Anne Holt. Leste den i fjor påske og det var påskekrim på sitt beste for meg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HeidiEllen E. MartolIngeborg GHarald KPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriLars Johann MiljeHilda