hva er det som får deg til å ville fortsette på en bok

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Vel... jeg har kun gitt opp ei bok, og det var da jeg hadde ca 30 sider igjen, og fremdeles ikke husket hva jeg hadde lest fordi jeg var mer opptatt av hva jeg skulle ha til middag neste dag fremfor boka. Da er den kjedelig!!! Det er sjelden en bok er så dårlig at jeg ikke gidder å lese de.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Må bare signere deg på denne Tonje S.

Kan også legge til at jeg tror alle bøker, som er gitt ut, er gitt ut fordi den er kontrollsjekka og derfor i mitt lille naive hode bør den være verdt og lese. Men inser at innimellom så er den virkelig ikke det :-p det er få bøker jeg gir opp men noen må man bare legge fra seg. Livet er for kort for å laste bort på tull.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå vet jeg ikke hvor mange sider du har lest, men at du hadde 30 igjen. Gud bedre sier jeg bare. Det kan være at boken ikke traff der og da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

her og

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når språket, historien og persongalleriet fenger, så fortsetter jeg å lese. Kan gi opp en bok på grunn av en eller flere av de grunnene. Twilight ga jeg opp ene og alene på grunn av språket. Fikk helt noia av hvor dårlig språk det var i de bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gir opp bøker fordi det blir rart beskrevet eller ikke blir noen spenningstopper

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forventer alltid at en bok er lesverdig når jeg begynner å lese den, men har flere ganger opplevd at bøker kan ta litt tid å komme i gang med. Uansett fortsetter jeg, for det er ikke slik at jeg leser for "å sjekke" om boka er verdt å lese. For meg er i utgangspunktet alle bøker jeg åpner verdt å lese, men det har skjedd (kanskje et par ganger av flere tusen bøker) at jeg har lagt de vekk og tenkt at jeg skal lese resten senere (har ikke kommet dit ennå at jeg har lest de ferdig, men de står i bokhylla). Jeg tror det er viktig å ikke over-analysere bøker, og heller kose seg mens man leser :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når jeg starter på en bok kjenner jeg om dette er noe for meg med en gang, ofte fordi den er spennende og har et ok plott, eller den er morsom, den kan også ha et budskap jeg er enig i. I bunn grunn er det mange grunner til at jeg fortsetter på en bok jeg har begynt på men det er i grunn veldig få som får meg til å legge bort en bok, jeg mener at alle bøker skal få en sjanse. :O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

ja de må jo få en sjanse til å leses

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T