Meget god kommentar! Riktig at Rand gir karakterene ekstreme egenskaper - det er noe av det som gjør boken spennende. Hvor langt er de villige til å gå, for å følge sine prinsipper ( eller mangel på sådan). Hvor langt er de villige til å synke? Ser en parallell til Ibsens Brand (med Peer Gynt som motsats). Kildens utspring blir nesten litt operaaktig i denne dramatiske svart-hvitt-fremstillingen.

Kjenner at jeg gleder meg til å ta fatt på resten av hennes forfatterskap. Har ventet litt på å få Atlas shrugged og Anthem på e-bok på norsk, men det har foreløpig ikke slått til. Atlas shrugged er voldsomt mange sider. Har funnet den som e-bok på engelsk, så da er det vel bare å begynne å lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche Vargas