Notabene paa Sandens I Kristiansand har lydboeker til svaert lave priser! Kjoept og betalt av Notabene, niks, bare hypp paa aa spre lydboeker med et engelsk tastatur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Da her jeg og en kollega vært og handlet. Vi kom ut med tilsamme 7 lydbøker for det som normalt er full pris for èn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så kult! Hadde jeg sett denne meldingen før så kunne vi jo tatt en bokprat! Hvilke titler falt dere for?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv ruslet jeg ut med Jeg var Rinnans fange av Alf Nielsen, Vekten av snøkrystaller av Thorvald Steen og Morderen fra mørket av Stein Riverton.

Har ikke like god kontroll på kollegaen, men to av hans var vel Midtens rike av Torbjørn Færøvik og noe om kunnskap man ikke har bruk for av Borge og Berulfsen.

Kikket etter deg i butikken, men så bare jenter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Passer bra at tipset kom i dag, når jeg er på et (alt for) sjeldent besøk i sørlandshovedstaden. Skal ta en tur og kikke i morra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hvor er du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hjemme. Det er fiksa nå....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hehe viste ikke om du hadde tatt en tur over dammen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundPiippokattagretemorMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete Gjessing