Har nå startet lesingen av "Dombey og sønn", og det ser ut som det er i god gammel Dickens-stil.
Målet er å holde tidsfristen, ferdig til 30 mai, og det tror jeg skal gå greit.
Vibeke har lest de, noen andre som er i gang eller er ferdig med bøkene?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har lest ferdig Dombey & Sønn og husker den som en typisk Dickens hvor det gode settes opp mot det onde i vanlig eventyrstil. Det er nydelig språk, men handlingen kan til tider bli for inderlig etter min smak. Alt i alt en god leseropplevelse jeg ikke ville vært foruten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er godt i gang med bind 1, og regner som deg Karin med å holde tidsfristen. Ja, dette er kjente, gode takter - med et islett av mystikk??

Av de bøkene som står igjen på listen, har jeg kun David Copperfield og To byer. Da er det vel på tide å sette i gang jakten på de øvrige. Håper det ikke avstedkommer like mye strev som noen av de andre har gjort :-)

Artig å se hvor langt vi er kommet på leselisten!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieGro Anita MyrvangTine Sundal