Tror det var et begrep som ble brukt av de som var kritiske til samfunnsutviklingen, og mente det var skadelig for barn å komme hjem til et tomt hus. Så kan det hende at begrepet fikk et mer positiv betydning etter hvert. Sønnen min elsket å være hjemme alene et par timer, vet ikke hva du selv mente om det den gangen. Virker som det er mange barn nå som heller vil være hjemme enn på SFO etter 3. klasse (det er bare et inntrykk jeg har).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, jeg husker det var delte meninger om dette. Det var flere som mente at det var uheldig for barn å styre hjemme noen timer. Selv syntes jeg dette var nærmest et høydepunkt, siden jeg da ofte lurte meg til å gjøre ting jeg ikke våget ellers. F - eks at jeg forsynte meg litt fra søtsaker som lå gjemt i skapene. Er enig med deg, tror bestemt de fleste barn ønsker å være hjemme, heller enn på SFO.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne Jenseningar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt Fagertveit