IPad - noe for deg?

Unn deg en god latter og ta en titt her

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Ubetalelig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Apple skryter jo så fælt av at de er innovative, så han følger jo bare slagordet! Er fornøyd med Kindelen min, jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe...

Det som imponerte meg mest var ordenssansen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nok et bevis på at jeg ikke trenger iPad. Skjærefjøler har jeg nok av fra før!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette er vel en av de morsomste reklamer jeg har sett på lenge.... Min sjef ga oss alle en iPad til jul for et år siden, og jeg tenkte som så, at hva skal jeg med en slik sak? Og nå bruker jeg kun iPad til det daglige, den store computeren står alene og forlatt i sitt hjørne på kontoret og gråter en skvett av ren og skjær ensomhet iblant. Jeg bruker den også som lesebrett, masse bøker som kan lastes ned gratis der. Og så er den mitt fotoalbum i tillegg. Hvem sier at vi gamle ikke følger med tiden?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Nei vet du hva. Min erfaring er at "gamle" damer er svært så oppdaterte når det gjelder elektroniske nyskapninger. For en tid tilbake var jeg på venninnetreff på en restaurant i Oslo. Der satt vi altså, 5 bestemødre, med nesa i hver vår smarttelefon for å finne fram skrytebilder av barnebarna. Ett par av oss lastet ned Wordfeud, vi oppdaterte kontaktinfo, tok bilder av hverandre - som en gruppe med fjortiser. Maten skjøv vi unna, tok en slurk vin og fortsatte i den elektroniske verden. Egentlig er det til å le seg ihjel av. Men vi følger da med, Chat Noir. Og Ipaden er det beste som har skjedd meg. Min PC føler seg nok også ganske ensom for tiden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Haha, denne var morsom! Men jeg har ikke IPad altså, tror ikke jeg hadde helt mestret det. Holder med mobilen min, haha!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

meg også ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det var å tøye strikken litt vel langt!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så det er det en IPad skal brukes til !? :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald K