Veldig spennende bok, men ikke like god som "Stormenes tid". Alikevel ble jeg virkelig revet med og leste den ut på bare to dager. En god bok som jeg virkelig anbefaler!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Boka var spennande nok til at eg fullførte dei 1237 sidene med interesse, men eg er einig i at Pillars of the earth er klart betre. Phillip er blant anna ein meir spennande hovudperson enn Caris, etter mi meining. Bøkene er elles ganske like når det gjeld persongalleri og handling, så har ein lese Pillars, så har ein i grunnen lese World without end og.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg. Jeg ble kjempeglad da jeg så at Ken Follett endelig hadde skrevet en historisk roman igjen, og den var unektelig veldig god, men Pillars of The Earth er hakket over.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand