En helt utrolig leseropplevelse!

Jeg hadde så vidt hørt om boka, og var ikke særlig forventningsfull. Så for meg en haug med unger løpende rundt på en gresslette mens de hamret løs på hverandre og tenkte "dette kan aldri gå". Men så leste jeg den, og fra første side var jeg solgt (og jeg er KRESEN på bøker!). En pageturner av dimensjoner, med det mest fengslende handlingsforløpet jeg noensinne har kommet over. Språket er ikke veldig avansert, men handlingen gjør opp for alle småfeil.

Anbefales på det sterkeste - du vil aldri glemme denne boka.

"May the odds be ever in your favour."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har den på engelsk og som du er jeg meget skeptisk med tanke på at den er veldig populær. Men skal se å få lest den i løpet av våren. Det føles ut som om jeg er den eneste i verden som ikke har lest den ennå:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan glede deg. Eg har lest denne på engelsk og som Kristin synes eg det va ein skikkelig pageturner. Eg trengte litt tid på å komme skikkelig inn i den, men når det va gjort greide eg kje å legge den fra meg og eg leste alle tre bøkene i løpet av påsken. Utrolig spennende, intressante og kjekke bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå gleder jeg meg enda mer. Takk for inspirasjonen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud