Det høres kanskje rart ut, men jeg hadde to barnebibler jeg satte enormt stor pris på. De tenker jeg på innimellom enda. Den ene var mange av de bibelske historiene, mens den andre var delt inn i 366 små biter, så det var et stykke til hver dag. Bobsybarna og barnevaktgjengen fra TL klubben i tenårene har også satt sine spor. Det er bøker jeg slukte både tre og fire ganger og som jeg faktisk har lyst til å lese igjen i dag bare for nostalgiens skyld. Også var jeg veldig glad i Nancy Drew, eller Frøken detektiv som de bøkene ble kalt. Spenning og krim helt fra barndommen av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg også huske jeg hadde en barnebibel med små stykker med bilder, men det var ikke en av de bøkene jeg beholdt når jeg flyttet (før jeg oppdaget bokelskere, ellers hadde den vært med i samlingen min).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes ikke det er rart at du har valgt to barnebibler. Enhver har sin egen grunn til å holde noen bøker nærmer sitt hjerte enn andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bobsybarna leste jeg og, hvordan kunne jeg glemme de! Nancy Drew og, uttalt med norsk uttale(Nansy Drevv). Disse var og helt klare favoritter. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland Salte