Hva er din favoritt bok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Akkurat nå er det 13 reasons why. Men har alltid likt Twilight- og De udødelige- serien! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg tror det må være vokteren,kannibalen,og markus bøkene vanskelig å si er så mange

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg griper dypt i bokhylla og trekker ut "Død på kreditt" av Louis-Ferdinand Céline. Ingen aktuell bok dette, men et tidløst mesterverk. Riktig nok var forfatteren en ufyselig antisemitt og antagelig var han nazist også (sitter i samme båt som Hamsun), men gud-bedre for en fantastisk forfatter han var! Livets ironi antar jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Først var det Snøhvit og de syv dvergene, så bøkene om Blomquist og mer av Astrid Lindgren, deretter Den hemmelige hagen av Frances Hodgson Burnett og til slutt Krig og fred av Lev Tolstoj, som jeg tror blir stående nå. Hvis man må velge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har to favoritter: Gösta Berlings Saga og Historien om San Michele. Disse leser jeg omigjen sånn med 8-10 års mellomrom, de er begge så fulle av mennesker, handlinger og detaljer at jeg oppdager nye ting nesten hver gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har flere favorittbøker, men kan nevne Ringenes Herre-bøkene av J.R.R. Tolkien, Snøbarnet av Eowyn Ivey, Idas Dans av Gunnhold Corwin og Gulldronning, Perledronning av Margaret Skjelbred.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ulva fra Huldertjern, Kontakt med verdensrommet, alt av Discworld og mye mer. Å finne kun en favorittbok greier jeg ikke akkurat nå:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H