Veldig bra initiativ. Det hadde vært en fordel om det ble lagt ut et mobilnummer for oss som ikke har anledning til å komme kl 18, men som gjerne vil finne "gjengen" litt senere. Alternativt kan man bestemme seg for et vannhull allerede og reservere noen bord der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Da det allerede nå kan se ut som om interessen er ganske stor, blir det nok nødvendig å planlegge et egnet sted for servering. Umulig å ta den diskusjonen her, men jeg har allerede noen alternativ i tankene som jeg tenkte det var greit å lansere når dagen nærmer seg. Har sagt noe om det lenger ned i tråden også. Da dette er enn "åpen" nettside er det vel greit at mobilnummer sendes som melding til de som evnt vil trenge det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det kan vel fort bli nødvendig å reservere noen bord..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God idé! Igjen: flott initiativ. Har gode erfaringer med "bloggtreff" i andre sammenhenger. Det pleier som regel å bli usedvanlig hyggelig. Og de herrer Nesse og Renberg bør absolutt innfinne seg. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg håper jo du kommer også, da :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt tidlig å si ... jeg reiser mye. Men jeg har veldig lyst!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorLailaAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolsiljehusmorGro-Anita RoenKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas KihlmanTor-Arne JensenAnniken LOle Jacob OddenesHarald KAnette SRavnStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.Rufsetufsamge