Hvilken ferie synntest dere er best?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

En hvilken som helst plutselig mulighet til å ta ferie... Når man bråbestemmer seg for å ta ut ei uke fra jobb og stikke av litt... Pakke noen ting i bilen og slå mynt og krone på retningen i kryssene, uten noen som bestemmer hvor man skal. Har reist på måfå siden jeg var tenåring, men nå har jeg gått over til å la sønnen min bestemme... Det blir ofte veldig tilfeldig det og!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sommerferie er best. Da sykler jeg på stranda. Jeg har alltid med en bok. Da koser jeg meg aller mest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da jeg var barn, var det sommerferien jeg likte best. Det var blant annet fordi skolenes sommerferie var veldig lang (8 uker), og jeg reiste på fine ferieturer sammen med mine foreldre og 2 søsken. Men nå når jeg er blitt voksen (39 år) , liker jeg egentlig alle ferier like godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

JULEFERIEN!! Det er som en egen liten atmosfære, gode lufter, god mat, hyggelig selskap, koselig, varmt, fint, godt, trygt....nei, jeg elsker juleferien. Da kan jeg lese masse, kose meg med te og være inne i mørket!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg liker alle ferier, men sommerferie er spesielt hyggelig. Da er det altid mye bøker med i min koffert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sommerferien! Ingenting er som å sitte ute i hagen med ei god bok, sol og lekende barn rundt meg. Herlig, herlig og herlig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

All ferie er bra ferie og utnyttes til det fulle. Jeg reiser lite bort (dessverre) men får ekstra god tid til å lese og å leke med alle hestene. Og reiser jeg bort, så rekker jeg knapt å lese noe uansett. Alltid mye spennende på tapeten om jeg er på tur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sommerferien,for da kan jeg ligge i hengekøya med gode bøker og kaffe:-))og leve meg inn i bøkenes verden...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hørest bra ut ganske enig i det

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg står og tipper mellom sommer og jul. Sommer fordi den varer lenge og jeg har mannen min hjemme i flere uker i ett strekk. Jul fordi jeg pleier å bruke romjula til å sluke mange fantasyfilmer (spesielt Harry Potter) og lese en hel masse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

enig i det men eg synntes påskeferien også er ganske god

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth