Jeg noterer aldri i en bok. Jeg noterer på et ark, eller i en notisbok eller lignende hvis jeg noterer. Som regel er det kun fagbøker/skolebøker jeg noterer fra. Skjønnlitterært så er det lite jeg noterer. Som regel husker jeg et godt sitat, og sånn ca hvor i boken det er, og finner heller igjen siden. Ofte hender det at jeg leser en bok om igjen. For eksempel, så husker jeg handlingen og de fleste personene i alle 7 Harry Potter bøkene! Dette fordi at jeg har lest dem og hørt dem på lydbok, så mange ganger.

Kortere sagt: Jeg noterer ikke når jeg leser skjønnlitterære bøker. Derimot husker jeg tingene, hvis det er verdt å huske. Det hender ofte at jeg leser en god bok om igjen og om igjen, også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliOleRufsetufsaBård StøreTheaTrude JensenSolConnieEli HagelundPer LundKjersti SJulie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBeate KristinHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode Tangen