Jeg jobber som bare det, på en bokmelding som vi har skoleoppgave. Jeg har Tore Renbergs roman Charlotte Isabel Hansen, som er en fantastisk bok, men sliter noe veldig med tidspress :(. Bokmelding som består av både Word dokument til innlevering og PowerPoint presentasjon er noe drit. Men jeg står på, og klarer sikkert å bli ferdig ............. en gang. Nå gir jeg meg for i kveld, og leser videre på Kompani Orheim, til jeg sovner med den i ansiktet. Det blir vel stas. Satser på at jeg blir ferdig med sistnevnte bok før døgnet er omme, om jeg leser slik jeg har gjort så mange ganger før. Som minner meg på at jeg må på biblioteket med bøkene, fordi at fristen for innlevering var 10.04. Fytti katta. Jeg er trøtt, overtrøtt. Vet ikke hva jeg skal gjøre.

By the way, liker denne sida. Kommer til å bruke den mye i fremtiden. Det er gøy med dette nettsamfunnet for oss bokelskere, og jeg anbefaler det videre til mine venner.

God natt, og fytti for en natt ...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Da er vi opptil fler som har lest i natt, ble ferdig med boka mi litt før kl 5. Men det var ikke fordi jeg har leksepress lenger, bare en prioritering - bok forran søvn. Lykke til med oppgaven din, og takk for tipset. Nå vil "Charlotte" bli en av de jeg skal lese snart :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har min sympati, jeg var selv en skippertaksleser når det gjaldt lekser... Jeg leste til jeg sovnet med boka i fjeset selv i natt, for jeg har generelt problemer med å få sove for tida.

Lykke til med oppgavene! Jeg tror du må skumlese litt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorLiljaTanteMamie