Husker at vi hadde denne sangboken på barne - og ungdomsskolen. Som voksen har jeg kjøpt meg den og det hender at jeg tar den frem og mimmrer litt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg stusset over at boken så helt annerledes ut enn jeg husket, - på 50-60-tallet var den da blå! Og så måtte jeg sjekke, og den kom faktisk ut første gang i 1914, - så den har nok skiftet utseende noen ganger;) Men det er jo utrolig at den finnes og er i bruk fremdeles:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den ser kjent ut, ja.... Jeg begynte i første klasse høsten 1971. Vi hadde også en som het "Visesangboka", som inneholdt litt kulere søttitallssanger som "Where have all the flowers gone" og "Barn av regnbuen" :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den hadde vi også.
Også husker jeg at vi hadde våre favorittsanger som vi stadig maste om å få synge :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge