Heisann! Jeg leser nå serien "En sang om is og ild" av George R.R. Martin, og jeg elsker den! Leser nå de to første bøkene på norsk: "I vargens tid" og "Kampen om jerntronen". På forsiden av I vargens tid står det: Bok 1. Del 1. Mens det på forsiden av kampen om jerntronen står: Bok 1. Del 1. Jeg har selvsagt tenkt å se HBO serien "A game of thrones", og jeg lurte på: Hvilken bok er det som er filmatisert i den første sesongen? Er det både I vargens tid og Kampen om jerntronen eller bare I vargens tid? Vil gjerne unngå spoilers hvis jeg ser sesongen før jeg er ferdig med Kampen om jertronen. Takk på forhånd :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Er bøkene bra skrevet på norsk? Har lest de to første på engelsk, og elsker dem! Men som den bok- geeken jeg er, så er det mulig jeg kommer til å kjøpe de på norsk også :P Liker å ha serier jeg liker både på norsk og engelsk...hehe. Men kun hvis de er bra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene er veldig godt oversatt, syns nå jeg (Det gir ikke dårlig mening i teksten), har ikke lagt merke til NOEN skrivefeil, og du får den ultimate jegelskerdenneboka-følelsen! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker virkelig den følelsen! hehe :) Jeg tror du har overbevist meg om å hvertfall lese de på norsk, meget mulig det blir kjøp også ;) Elsker bøker som ikke har skrivefeil :D hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den første boken er filmatisert i den første sesongen, og den første boken er delt i to på norsk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, nå skjønte jeg det, takk for svar :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som sagt over. Den første boka er delt i to i den norske oversettelsen. Jeg selv leser de på orginalspråket.

Gled deg til serien. Jeg elsket den og måtte derfor bare kjøpe bøkene. Må lese "A game of thrones" nå, så jeg kan hive meg på bok nr 2 "A clash of kings" før jeg ser sesong 2 på TV. Sesong 2 er jo ute nå for de som liker å laste ned TV-serier fra nett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg G