Boka i seg selv er ganske ok, men hvis man ser på serien i sin helhet så kan man jo spørre seg selv hva som er forskjellen fra de andre bøkene:

De blir dumpa på et forferdelig sted som de må gjøre masse arbeid, det er en/flere snille personer der men enda flere slemme, Greven kler seg ut men ingen merker det bortsett fra barna, han gjør ett eller annet for å få tak i pengene deres, de unslipper, en det gjør Greven også og til slutt blir de sendt til et nytt sted og så begynner det igjen. That's it! "/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Der sier du noe. Det at de er så forutsigbare, gjør ikke serien like spennende å lese. I alle fall ikke hver eneste gang. Jeg har ikke lest hele serien, men så langt er favorittene mine Krypdyrkammeret og Den skrekkelige skolen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, enig i at handlingen kanskje gjentar seg selv litt mange ganger. Men har du lest de siste bøkene i serien? Jeg ble helt hekta etter bok 6 eller 7, rundt der ihvertfall. Også er dette en serie som MÅ leses på engelsk. Oversettelsen ødelegger mange av poengene..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er enig! Skal lese på engelsk nå. Det er en god serie!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Holdt ut til femmer'n eller noe, men ikke noe mer... Ga rett og slett opp. Men hvis jeg har tid kanskje jeg gjennopptar :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria