Mhm, er fjorten år og elsker Maria Gripe bøkene, spessielt skygge-serien. Gruer meg nesten litt til å bli voksen og erfaren leser x) For nå er nesten alle bøker bra i mine øyne og det er en vidunderlig følelse. Men det passer kanskje med "bedre med en fugl i hånden enn ti på taket." Eller ikke... men jeg føler det sånn at nå har jeg ikke lest orgentlig bra bøker bare sittet og beundret fuglene på taket ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Maria Gripe bøkene har jeg like stor glede av nå, som da jeg var 14, jeg har lest døm utallige ganger, liker skyggeserien godt, spes bok nr 2.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sofie - å ja! Det er fantastisk å være 14 år og elske bøker! Hm....nå ble jeg misunnelig....Heldigvis er det mange bøker som er veldig bra når man er over 30 også. Bøker er veien til magien, ikke sant? Det er det samme når man er 14 og 70, tror jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikte