Jeg tar sjansen på å fortelle om min roman Aldebaran, selv om det kanskje strider mot denne sidas etikk. Dette blir jo en slags reklame for eget prosjekt.

Grunnen til at jeg med (i hvert fall litt) god samvittighet legger ut informasjon om boka her, er at den utkommer på et bittelite forlag som ikke er med i forleggerforeningen. Den vil garantert ikke komme med i statens innkjøpsordning eller komme i betraktning som månedens bok i bokklubben nye bøker.

Hvis noen er interessert i å vite mer, sjekk ut

Forlaget eller
Facebook

Og André: Jeg har full forståelse om du føler at du må slette dette innlegget. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 22 svar.

Gleder meg!! (Og så må vi jo anmelde boka her inne etterpå:-)Har sjekka betydningen av tittelen: Aldebaran også; spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aldebaran kommer av det arabiske al´dabaran som betyr "følgesvenn" eller "den som følger etter". Det har en viss betydning i boka. For øvrig er Aldebaran den mest lyssterke stjernen i stjernebildet Tyren, også kalt Tyrens Øye eller Bulls Eye. Midt i blinken altså. Jeg håper at noen av leserne vil oppfatte romanen på den måten. At den treffer blinken, eller i hvert fall at den treffer noe i leseren som gir gjenklang.

Stjernen Aldebaran er for øvrig 68 lysår unna jorda og understreker at det hovedpersonen forsøker å gripe virker som om det er utenfor rekkevidde. Likevel sier han et sted:

I astronomiens ufattelighet, er det likevel på en måte begripelig at lyset som Aldebaran sender ut bruker sekstiåtte år på å nå fram til oss. Det er i det minste et tall å forholde seg til.

Romanen går til trykkeriet i neste uke og er forhåpentligvis tilgjengelig før påske. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, fant disse opplysningenne i Wikipedia og skal nok ha det i bakhodet når jeg leser boka. Regner med at vi her på "Bokelskere" får en liten ekstra hilsen når vi kjøper boka... :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg vet det, tenkte på litt "ekstra-ekstra" til "oss" bokelskere... :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det blir såkalt "bokslepp" et eller annet sted i Oslo antagelig en gang i slutten av mars. Alle bokelskere som kommer, skal selvsagt få en personlig hilsen i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ok. Da skjønner e .... ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er boken bestilt, lykke til med utgivelsen!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk, Tine. Jeg håper du legger en melding her inne om hva du synes når du har lest den. Ros eller ris. Det blir spennende å høre hva bokelskerne synes. Boka vil bli lagt inn i Bokdatabasen og vil være søkbar om kort tid. Da går det an å legge den inn i "skal lese" kategorien. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder på å lese den nå, men kunne ikke finne den her inne. Er det lenge igjen til det blir mulig å legge den til i boklisten?

Gratulerer så mye med første utgivelse :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ifølge forlaget legges boka inn i bokdatabasen akkurat i disse dager. Hittil har det kun vært mulig å forhåndsbestille den direkte hos forlaget på nett, men når den er i bokdatabasen, bør den også være tilgjengelig på andre måter. Jeg håper den finnes i bokdatabasen og dermed også hos Haugen-bok og andre nettbutikker rett over påske. Det tar nok litt lengre tid før den finnes hos bokhandlerne. Romanen lanseres offisielt 20.4. på baren M3 i Oslo. Bokelskerne er selvsagt velkomne. Det blir første gang boka kan kjøpes "over disk".

Du leser kanskje en pdf-versjon av boka? Den har vært tilgjengelig for nedlasting fra lulu.com i noen uker allerede. Det hadde jo vært moro å høre hva du synes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg mottar boka i uke 15. Jeg forstår det slik at du vil ha tilbakemeldinger, det får du av meg når boka er lest. Lykke til på utgivelsedagen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det, Karin. Gleder meg til å høre hva du syns.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser pdf-versjonen ja, skal blogge om boken når den er ferdiglest. Skal ikke si så mye om hva jeg syns før jeg er ferdig å lese den, men så langt har jeg et positivt inntrykk. Måten du skriver skaper en stemning som trekker meg inn i historien, og gjør det til en følelsesladet opplevelse for meg som leser. Derfor gleder jeg meg til å lese videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg og!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

du har sagt : "Mener en gubbe som snart har gått ut på dato selv. :) "
Var nødt til å trekke stort på smilebåndet når jeg fant dette innlegget etter at jeg hadde svart deg på et annen innlegg tildligere i dag xD.
Må selvsagt bestille min første bok som er signert av forfatteren. Og lykke til med salget ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for alle gode ord. Og takk til André for at innlegget fikk lov til å stå. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende. Er allerede forhåndsbestilt. Gleder meg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

-og ja, som Brit sier over, romanen er vel signert av forfatteren :) Lykke til !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På forlagets vegne; Takk! Og til jan: Gratulerer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardKirsten LundNils PharosomniferumAnette SBerit RAnniken LritaolineAud- HelenVigdisHanne Kvernmo RyeDemeterHarald KKjell F TislevollHilde Merete GjessingGodemineEvaBjørn SturødHilde H HelsethPirelliLars Johann MiljeelmeRaymonLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandMettekntschjrldLinda NyrudTonje SivertsenBenedicteJan Arne NygaardGrete Aastorp