Dette er den første e-boken jeg har kjøpt. Følte meg nesten litt skitten da jeg betalte for den, nesten som om jeg sviktet de kjære bøkene mine. Men har insett at e-bøker har kommet for å bli, og da er det bare å bite tennene sammen og teste det ut. Gikk faktisk overraskende greit å lese på iPad, var ikke så ille som jeg hadde trodd. Kommer nok til å fortsette å kjøpe papirbøker så lenge de fins, men en og annen e-bok kan det godt hende jeg kommer til å kjøpe fremover. Det er jo enkelte bøker man leser kun en gang, og så blir de liggende å støve ned i en eske på loftet.

Men så over til selve boken. Hammer and Bolter er en serie ebøker (gis ikke ut på papir i det hele tatt) som innholder historier fra Warhammer-universet, som jeg i det siste har fått litt sansen for. Historiene er veldig variert, både fantasy og science-fiction, men syntes alle var ganske bra. Jeg kan ramse opp innholdet:

*Strange Demise of Titus Endor, en litt trist historie om en inkvisitør som har problemer med hukommelsen.

*Første kapittel i boken Prospero Burns, jeg fikk lyst til å lese resten, var vel det som var meningen.

*A Place of Quiet Assembly, en kort fantasyhistorie

*Et intervju med forfatteren Nick Kyme, var såpass kort at jeg syntes det var litt unødvendig å ha med her.

*Primary Instinct, en sci-fi historie om en gruppe Silver Skulls (en chapter Space Marines) som jakter på eldar, men finner noen farligere romvesener. Denne virket som begynnelsen på en lengre historie.

*De to første kapitlene i boken Phalanx, den vil bli utgitt i sin helhet som en føljetong i de første tolv nummerene av Hammer and Bolter. Handler om Soul Drinkers (en chapter Space Marine) som er anklaget for kjetteri og forræderi og skal nå dømmes for dette. Starten var god, men det virker som en svært mørk historie dette her.

*Questing Knight, en ridderhistorie med vampyrer og kannibaler.

Likte denne såpass bra at jeg kommer til å skaffe meg resten av serien også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete Gjessing