Så bra da Ellen, at du ble frista av innledningen av boka, og jeg kan fortelle deg at resten er en rørende historie om vår nære fortid i Vika området.
Du har ei interessant bok ulest, og håper den faller i smak hos deg også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er veldig interessert i Oslos historie, fra alle synsvinkler, og denne boken starter til og med på veldig kjente trakter. Og Kongsveien fører opp til Bekkelagshøgda hvor Parelius vei ligger, oppkalt etter forfatterens far, - som han ikke hadde noen omgang med. Det kan tyde på at det heller er morens bakgrunn som ligger til grunn for denne historien, - i alle fall om piken som vandret opp Kongsveien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig, Ellen. Oslos historie er interessant. Tror jeg må lese mer historie om byen min. Og særlig er det interessant å lese om steder du er kjent og få et inntrykk av hvordan det var der, vokse opp der, leve der for mange, mange år siden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F Tislevoll