Hei

Jeg lurer på om det kan være en bug i denne funksjonen? Stort sett ser den ut til å fungere, men jeg ser på en annen bruker nå som har lest en bok som jeg også har lest, men som ikke er på felleslista vår. Vi har lest ulike utgaver, men felleslista pleier jo å fange opp dette.

Bøkene det er snakk om er disse:

http://bokelskere.no/joskim/boksamling/240146/

http://bokelskere.no/syse/boksamling/273288/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Vel, dette er kanskje å regne som en bug etter hvordan man ser det.

Vi vet ikke alltid om en utgave hører til en annen utgave. Vi skal få til en løsning som gjøre det mulig for bokelskere å markere samhørighet for utgivelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forøvrig legger jeg merke til at vi har Orakelnatt (Paul Auster) på felleslista vår. Jeg har lest den på engelsk (Oracle Night), og vedkommende jeg sammenligner meg med har lest den både på engelsk og norsk. Burde ikke da den engelske utgaven kommet opp?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aha, det har sikkert noe å gjøre med at den ene utgaven består av to bøker. Så det nå. Jaja, syns nesten de kunne vært med på felleslista jeg.. :) Det er vel på et vis High Fidelity som er hovedboka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle