Jeg likte denne boken veldig godt. Jeg kunne relatere meg til nesten samtlige av karakterene (litt skremmende igrunn...). Særlig fasinerte kapitlene om Terese meg. Hvor mange ganger har jeg ikke svirret rundt i huset desperat etter å bruke fridagen min på best mulig måte. Og så blir resultatet bare at dagen går uten at jeg hverken har slappet av eller gjort noe minneverdig. Jeg har sjelden ledd så mye som da Terese går på loftet med datterens kjole i størrelse 92 for å pakke den vekk. Men så oppdager hun at systemet hennes ikke er vanntett. Den ene esken er merket 86 - 92, mens den andre er merket 92 - 98. Kjolen kan altså legges i to ulike esker. Frustrasjon! Slike detaljer elsker jeg.

Jeg synes Linde viser en fabelaktig evne til å observere sine omgivelser og beskrive små detaljer. Hun holder tonen i boken lett og full av humor, samtidig som et alvor gjennomsyrer hele historien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Likte denne kjempegodt, humra og lo og koste meg skikkelig:-) Hadde glemt at "før i tiden" ble det lest opp på radioen f.eks. Til eier av en gul opel rekord med reg. nr. SC 51000 , din mor er død! Ganske makabert å få slike nyheter over eteren! Mange slike detaljer som du påpeker i boka som gjorde det artig å lese. Må jo også si at etter å ha sett tv-serien scmokk, som er fornøyelig, så levde Linde opp til mine forventninger iallefall. Leser gjerne mer av Linde:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleser