Målet til redaktøren var å lage en bok som belyser temaet nettverksbygging fra en rekke ulike perspektiver. Bidragene var tenkt å være en verktøykasse for å jobbe med nettverk. Det var noen av artiklene som var dårlige, men mange var virkelige tankevekkere. Etter å ha lest boken føler jeg at jeg nå er mer bevisst på nettverkenes betydning og har også fått et annet blikk jeg kan følge med i samfunnet på - det er tette bånd mellom mange politikere og næringslivstopper.

Flere paktiske tips om hvordan jobbe med eget nettverk også. Vurderte å gi den terningkast 4, men landet på 3, siden flere av artiklene var lettleste og liten dybde i (ble oppveid av de interessante).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Leseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRune