en bok, og skriver anmeldelse, søker dere opp boka og svarer på det som allerede er skrevet, eller skriver dere ny? Jeg har prøvd å lete etter svar, og jeg er litt fersk her... Men; jeg liker stedet, veldig godt!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Supert, tusen takk for svar! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som Vibeke skriver er det generelt anbefalt å fortsette på eksisterende diskusjoner, det blir gjerne mest oversiktlig på den måten.

Men intet er absolutt, og av og til kan det jo være grunner til å starte sin egen diskusjon - hvis du f.eks er helt uenig i det som synes å være en klar konklusjon blant tidligere innlegg, eller hvis du ønsker en helt annen vinkling/fokus på helt andre sider ved boka enn de eksisterende trådene har.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er anbefalt og ønskelig at vi fortsetter om det allerede er startet en diskusjon, men det er gansk fritt her så det er egentlig opptil deg.

Hvordan starter jeg en diskusjon om ei bok?

  • Finn fram boka
  • Sjekk om den er diskutert tidligere
  • Er den diskutert tidligere, bør du fortsette på denne diskusjonen

Tips: Husk at mange sorterer på «nyeste først». Det er derfor lurt å skrive innleggene slik at de kan leses løsrevet fra sammenhengen.

NB! Sjekk først om det allerede er en diskusjon om boka før du påbegynner en ny diskusjon.

Dette står under FAQ - det du kanskje lurer på. Her er det mange gode tips så det kan være en fordel å kikke gjennom :-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

I de tilfeller jeg skriver en anmeldelse, søker jeg opp boka og skriver en selvstendig anmeldelse, basert på mitt eget inntrykk av boka. Prøver så godt jeg kan å ikke la denne anmeldelsen påvirkes av hva jeg evt har lest av andres anmeldelser ( f- eks i aviser). Men det skjer også at jeg kommenterer andre bokelskeres anmeldelser av den aktuelle boka, dette danner ofte grunnlag for en diskusjon mellom flere bokelskere :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergGro