Smaken er alltid subjektiv, men høgdepunkta er vel Oliver Twiat, David Copperfield og Great Expectations. Eg hadde lese mye om skjebnen til Nell i The Old Curiosity Shop, og eg var fornøgd med det eg fann, sjølv om resten av romanen var så som så. Og eg gleder meg til å sjå samanhengen mellom Hard Times og Ibsens Samfundets støtter. For meg har det ein verdi i seg sjølv å ha lese rubbel og bit, og eg er glad for at eg har så mange med meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

David Copperfield er neste i rekka for meg så da har jeg noe å glede meg til, men nå tar jeg en liten pause. Vi må vel regne med litt forskjellig kvalitet og som du sier er det subjektivt så alt vil ikke falle i smak hos alle. Det gir ekstra verdi når man leser sammen, selv om det ikke alltid er samtidig. Setter ikke minst pris på all info som dukker opp underveis, fra andre lesere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HeidiElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronilleEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete Gjessing