Hei jeg lurer på om noen kan gi noen fruktbare tips om en eller flere velskrevne historie bøker om den viktorianske epoken i engelsk historie.Jeg vet jeg kunne funnet noe på egenhånd og har søkt en stund, men jeg tenkte at det er mange ressurssterke og historie interesserte her som kanskje kan hjelpe meg langt bedre enn min egen sorteringsevne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Hvis du ikke har noe imot den lesbiske kjærlighetshistorien, så er Fingersmith av Sara Waters midt i blinken. Den er da også skrevet etter at forfatteren leverte doktorgradsoppgave på Victoria-tiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

takk for alle disse informative svar. Jeg hadde tenkt å skrive en masteroppgave i historie om denne epoken, har enda noen år på meg. Men det er særdeles nyttig å sette seg grundig inn i denne fruktbare tid, før man begynner å få tidspress. dere er som vanlig svært hjelpsomme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja det kan være, den krever et bredt utvalg informasjon. men et sted må man starte, og per dags dato har jeg lest altfor lite om spesifikt denne perioden. Veit bare at England ble verdens største supermakt og la grunnlaget for den moderne sivilisasjon rundt denne tiden. Det kan være svært interessant å undersøke dette mer i dybden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Charles Dickens er en victoriansk forfatter. "Pickwick-klubben" II bind, er hans første roman. Vi samleser Dickens her på bokelsker. Her og du kan finne en tråd om de ulike bøkene hans og kommentarer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det navnet som først slår meg når jeg vil lese (eller høre) noe dokumentarisk om England, er Richard Herrmann. Og da er Victoria - dronning for sin tid den mest aktuelle for deg. Later til å være en av de få av hans bøker som ikke er lest inn som lydbok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk :) den skal bestilles

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Richard Herrman har også skrevet, bibliotekene har bøkene:

  • Med skjebnen i hånden (W. Churchill),
  • Gammel trone til ny tid,
  • Maria Stuart og hennes verden
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorReadninggirl30MarianneNAvaPiippokattasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SHeidiMalinn HjortlandBenteKirsten LundBerit RDemeterKnut HauglandKristina Jernstrøm LyseboIreneleserCecilie