Jeg var spent på hva jeg kunne forvente av siste Grafton etter å ha lest hver eneste en av de andre alfabetbøkene. Men dette var en positiv leseopplevelse. Den virket gjennomarbeidet og var verdt å vente på. Jeg synes ellers at de siste bøkene har virket som hastverksarbeid. Men nå er det bare å vente å se om "W" vil fortsette å holde standarden oppe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg likte Kinsey bedre da hun fartet rundt i den gamle bobla og fant ut av tingene sjøl. I denne boka får vi en sidehistorie der forfatteren er forteller og gir oss en masse "inside"-informasjon som hun egentlig burde latt Kinsey snuse opp. Kjærlighetshistorien med happy ending ble et hakk for drøy for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg Torunn - dette er en av de gode bøkene hennes. Koste meg ordentlig med den i påsken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina