Dette ble som jeg hadde håpet. En passe tykkelse på en krimbok (175 sider), den rette tidsalderen for meg (tidlig 60-tall) og klassisk britisk setting. En fin start på krimpåska 2012 for min del, og en positiv start på bekjentskapet med forfatteren Ruth Rendell.

Oppklaringen kommer som en overraskelse, i alle fall på meg, og løsningen er av et kaliber som avslører det potensialet denne debutanten hadde, som har resultert i en forfatterkarriere i særklasse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har 9 av hennes bøker( det er de jeg har bilder av omslaget på) , noen har jeg lånt på biblioteket, men jeg husker ikke alle titlene. De 9 jeg har selv er gode, slike som jeg kan lese om igjen, med noen års mellomrom.

Er enig om at hun skriver utrolig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne M