Det er jo en god ide - du kan jo lage en bokring, så kan de som er interessert skrive seg på liste, fungerer kanskje best med pocketutgaver pga porto. (måtte sende en BCring bok til Brazil for noen mnd siden, 180kr frakt, samme bok kostet en drøy 50 lapp på nettet, mrBean fakter :-)

Reklame er sjelden gratis!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Den går akkurat i en ferdigfrankert konvolutt til 18 kr... Så det vil bli deres kostnad, for å være med ! ;-) Boka holder jeg! :-) MOT at dere reklamerer der dere har mulighet... ;-) Er ikke så bekymret for tilbakemeldingene... All reklame er god reklame! Den er jo allerede testet ut på snart 200 stk ihvertfall, og har lesere fra 12-86, hvor alle tilbakemeldinger kun har vært gode! Har noen hatt noe negativt å si, har de ihvertfall holdt tett... He-he.. Så HVEM vil lese ?? ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så da synes dere det er greit at boka går på rundgang? Skulle gjerne ønske at jeg hadde råd til å gi dere en hver, men jeg har ikke akkurat inntekter på dette enda ihvertfall... Noen vil jo gjerne ha boken, for jobben liksom. Men dette ville jo ha vært en fin løsning for meg da... :-) Så hva tenker dere ? Og hvem vil isåfall starte ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg blir gjerne med - men vil helst ikke først på lista da jeg må prøve å få unna litt bibliotek og BC-bøker, epost adressen min finnes på bloggen - (under navnet mitt).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mulig Beate tar den først ! Flere som vil være med ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

rekker opp hånden

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott ! Det eneste kriteriet jeg stiller, er at dere blogger eller omtaler den ærlig etterpå! Også her inne! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken virker som en bok jeg ville ha plukket med meg, så jeg leser gjerne og blogger min mening. E-mail: email@ildfuglen.net

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser også gjerne! Spennende med nye norske bøker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

EvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima Montgomery