Spesielt de som vi legger til selv. De lever sitt eget liv, iallefall kommer de ikke opp når vi søker på tittelen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, og det synest jeg er sørgelig. Kan tenke meg det gjelder ganske mange bøker.
Når jeg har registrert en bok selv kommer den heller ikke opp når jeg søker etter den her. Så jeg har kanskje lagt inn flere av samme utgave , bøker som ikke har ISBN.

Når jeg har en slik bok googler jeg den først, og kommer den opp og er registrert av noen andre her inne da henger jeg meg på den utgaven.
Der har sett at flere utgaver har blitt registrerert av bokelskere, men de blir ikke koblet sammen på bokelskere, så de vet ikke om hverandre, synd med tanke på sitater og kommentarer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det samme har jeg også erfart. Det er ikke bra at mange sitter på samme utgave pga. dette. Det er bare tilfeller at jeg kommer over andre med samme "utgave". Det er ikke alltid at de kommer opp når man googler heller. Noe må gjøres!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KMarit HåverstadMorten MüllerAmanda AToveDolly DuckElin FjellheimSol SkipnesKristine LouiseFarfalleBjørn SlettenEli HagelundRufsetufsaJulie StensethCecilie69SanderHildeE .Trude JensenGeir SundetBjørn SturødConnie ThereseVannflaskeNinasiljehusmorLailaTine SundalRandiAVibekeKjersti SReidun SvensliMerethe SolstadBeathe SolbergMarenFrode TangenVioleta JakobsenThomas KolåsætermarithcHeidi Nicoline ErtnæsMalin