Rare greier. Bok to i Skjebnesøstre kom ut 19 mars, snart fjorten dager siden. Jeg la den til på min side, men det er fortsatt ikke mulig å søke på den ellers. Jeg innbilte meg at dette ble oppdatert autmatisk via en eller anne boksentral (eller noe lignende). Det er litt irriterende ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg maser igjen ... Jeg skriver serien Skjebnesøstre og lenge har det vært mulig å finne de første to bøkene ved å søke på "skjebnesøstre", selv om det tok flere uker fra utgivelse til det var mulig. Nr 3, som kom ut 30.april, er det fortsatt bare mulig å finne via min profil. Nå har bok 2 av en eller annen mystisk grunn, falt ut, og kan bare finnes via min profil. Noen forslag til hva dette kan være? Eller enda bedre - en løsning? Gjerne før 25 juni, når bok 4 kommer ... Tusen takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag fungerer alt perfekt - tusen takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grunnen til dette er at bokbasen endrer identifikator på verket av og til, og da ser det rart ut i tidsrommet mellom oppdatering av bokdata fra dem og reindeksering i vår egen database.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønner,(eller jeg kan i hvert fall late som om jeg skjønner det tekniske) men nå fungerer det utmerket! Tusen takk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har oppdatert bokhyllene mine litt i påsken, og da oppstår det samme problemet for meg. Jeg har prøvd å legge til en del seriebøker, men flere av disse var ikke tilgjengelig i databasen. Jeg opprettet mine egne eksemplarer, men det blir jo ikke helt det samme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaolinemay britt Fagertveit