Det er flere antikvariater med fagfolk som kan være behjelpelige med taksering av eldre bøker. Men med en bibel fra 1550, ville jeg tatt kontakt med Blomqvist auksjoner og spurt om de kunne henvist meg til fagfolk på området.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Bibel fra 1550 bør jo være litt uvanlig, så jeg er enig med Ava. Ellers er det gjerne slik at det som er vanligst av eldre bøker er bibler og salmebøker, så da må det være en spesiell utgave for at den skal være særlig attraktiv.

For å få en idé om verdi kan man jo søke på f.eks. antikvariat.net for å se om det ligger lignende utgaver til salgs der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaAnne-Stine Ruud Husevåg