Min kjære morsa har en gang fått serien om Angelique i regionen Languedoc på ti bøker. Den er skrevet av Sergeanne Golon (psevdonym, Anne og Serge var et ektepar) på seksti-syttitallet engang og er aldri trykket igjen. Saken er den at det mangler ett bind, de er nokså store i format, slike gammeldagse softcovere med sider du må sprette opp selv den første gangen boka skal leses (Har en spesiell betegnelse som jeg for øyeblikket har glemt). Boka som mangler er nr. 9, "De skipbrudne".

Har noen denne "reservedelen" til oss??

Kjøper den gjerne om du er villig til å selge oss denne ene!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

De ble gitt ut ca 1980-1982 også, som vanlig pocketbøker. Dessuten er de også gitt ut i innbundet format.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mulig det, men jeg kunne ikke finne disse utgivelsene.. I alle tilfeller er de i et annet format enn de andre ni bøkene min mor ikke mangler.. Men takk for informasjon!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sansen for Antikvarat - her finnes en del. http://antikvariat.net/get/search.cgi?post

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk! Dette skal jeg sjekke ut!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H