Ikke helt overbevist etter å ha lest denne krimmen av Kjell Ola Dahl.

Plottet er greit nok, med flere mord som skjer pga at noen trur at noen ser noe de ikke skulle ha sett. PST er innblanda og det er en del action.

Språket til Dahl er en smule oppstylta og kunstig syns jeg. Litt eplekjekt, men det faller liksom igjennom.

Personene er litt endimensjonale. De er liksom bare tøffe eller merkelige eller sinna.

Synes heller ikke at hovedpersonen er helt troverdig. Hun er en kvinne på rundt 30. Forfatteren er en mann på godt over 50. Det er kanskje ikke så enkelt å se for seg hva som foregår inne i hodet på ei ung kvinne når en er en middelaldrende mann?

Nesten samtidig med denne leste jeg "Vinterstengt" av Horst. Kontrasten er slående. Politiarbeidet er mye grundigere og mer troverdig beskrevet i Horst sin bok. Personene i den boka samarbeider, i motsetning til i Dahl sin bok der de nærmest motarbeider hverandre.

Ikke det beste jeg har lest av krim dette. Oppleseren (Gisken Armand) redder boka, selv om jeg synes hun slurva litt med uttale av for eksempel "Gunnar Stranda". Det hørtes ut som "Gunnarstranda". Det tilgis gjerne, for hun er en av de aller beste lydbokleserne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud