Jeg likte denne boka. Bedre enn forventet, faktisk. Både på omslaget og i anmeldelser her inne blir den beskrevet som rånifs og grøsseraktig, og jeg er ingen stor grøsser-fan.

Men med forbhold for noen få sider mot slutten er ikke boka neglbitende skummel, og den har andre fine kvaliteter innen beskrivelse av bl.a natur og kjærlighet.

Selv om bøkene er forskjellige, fikk jeg assosiasjoner til Gerhard Donovans Vinter i Maine, som jeg leste for noen måneder siden. I begge bøkene skildres en ensom jeg-persons tilværelse i et tøft klima. Jeg innbiller meg at bøkene vil tiltale samme typer lesere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ble positivt overrasket av denne boka, - tiltross for enkelt språk, det som skrives kryper inn under huden med kalde grøss. Uvant tematikk og tidskoloritt, - men usedvanlig vellykket. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleser