Ganske bra bok. Drivende skrevet, selv om jeg ble litt forvirret av hoppingen i tid, speiselt mot slutten, noe som selvsagt kan ha med at jeg jaget mot slutten fordi jeg måtte levere inn boken på biblioteket igjen. Hovedtemaet med de tre stammene til Abramhamsen var kanskje litt vel gjennomsiktig, selv om navnet er det som irriterer meg mest. Det er dog tenkt som en ungdomsbok, og jeg tror jeg hadde elsket denne boken da jeg var 12-14. verden trenger mer norsk fabelprosa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har nettop lest boken, synes den var ganske bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke helt enig i at boken var noe særlig god. Jeg er selv 13 år, og jeg syntes rett og slett den var kjedelig. Man skjønte liksom hele tiden hva som kom til og skje, og da særlig midt i boken. Men språket var ganske bra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er 13 år;) har netopp lest boken;) synes den var KJEMPE bra :D men blir litt forvirret av hoppingen i tid jeg og :/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RufsetufsasomniferumAlice NordliErlend Rødal VikhagenTanteMamieKine Selbekk OttersenlittymseTheaHeidi LHarald KRandiHallgrim BarlaupAnn ChristinBjørn SturødTrude JensenKari ElisabethLilleviHeidi Nicoline ErtnæsEivind  VaksvikIngvild RosslundBjørg L.Amanda ABenedicte Sønsteby AndreassenVannflaskeIdaEgil KristiansenMargrethe  HaugenAnne Lise JohannessengretemorTove Obrestad WøienMarkus IngebretsenAkima MontgomeryLisbeth Marie UvaagSol SkipnesBenedikteKatrinGBerit RRobinTonesen81Thomas Røst Stenerud